Afsluit en loslaat ritueel

Heb je moeite met dingen die gebeurd zijn rondom je zwangerschap en bevalling? Zitten er over een bepaalde situatie nog emoties dwars en wil je die verwerken? Ook al is het een tijdje geleden gebeurd, het is fijn om het definitief een plek te kunnen geven.  Dit ritueel is ook heel fijn om emotioneel de zwangerschap mee af te sluiten en definitief de tijd als mama te gaan beginnen. 

 

 

Een afsluitings ritueel is dan de ideale manier om iets definitief achter je te kunnen laten. Dit kan in de praktijk maar ook in ontspannen sfeer bij jou thuis! We gaan dan in een sessie van ongeveer 2 uur eerst samen op de situatie in en wat je precies wil afsluiten / loslaten. Eventueel gebruik ik daar mijn kaarten of een aura spray bij. Daarna ga je onder de douche of in bad, wat jou voorkeur heeft.  In de praktijk kun je ook gebruik maken van de infra rood sauna voor 15 / 30  minuten.   Na een geheel of gedeeltelijke massage met olie gebruik ik de rebozo doeken om het ritueel af te sluiten. Deze manier van massage met de rebozo geeft een heel geborgen gevoel en je zult merken dat je je daarna helemaal anders voelt!

Als het een afsluiting is van een bevalling is het fijn als de partner kan mee helpen met de afsluiting met de rebozo doeken. Het is ook fijn als er dan iemand voor de kleine kan zorgen en dat we tijdens dit ritueel zo min mogelijk gestoord worden. 

 

Neem contact op als je vragen hebt en kijk hier voor de tarieven