Holistische massage

Hier vind je een overzicht van alle massagebehandelingen. De behandelingen worden standaard ondersteund met een geur die op dat moment word afgestemd op jou proces. Naar wens kan er een orakelkaart getrokken worden om even inzicht en richting mee te geven aan de behandeling.

Ik kan me richten op specifieke klachten en die verminderen. Deze behandelingen geven je bij uitstek de kans om meer contact te maken met je lichaam, daardoor klachten te signaleren en daarna weer fris en als nieuw de deur uit te stappen.

Deze massages en behandelingen zijn niet alleen gericht op je fysieke lichaam maar  ook op energieke balans. Perfect als je aan bepaalde klachten wil werken, gewoon wil ontspannen en meer rust wil gaan voelen of meer contact wil maken met je lichaam.

Kom langs voor een ontspannende ervaring!
 
Vaker genieten tegen een aantrekkelijke prijs???
Maandabonnement 60 minuten voor € 47,50 per keer  (ipv 55)
Maandabonnement 90 minuten voor € 77 per keer (ipv 85)
 

 STRESS RELEASE / ONTSPANNINGSMASSAGE

massageDeze massage Is heel rustgevend en geeft je een ultiem gevoel van ontspanning. De warme olie en de technieken die gecombineerd worden met holistic pulsing geven een gevoel van een warm bad. Heerlijk ontspannen en relaxen!

DUUR:

60 min

WAT WORDT BEHANDELD:

– voor en achterkant lichaam

– rug en buik

– armen en benen

– hoofd en voeten

CHAKRA MASSAGE

aura chakra

Deze massage brengt je weer meer in balans op verschillende niveaus.  Ik richt me op je chakra’s (de energiecentra in je lichaam) en daardoor kunnen die ook meer in balans komen. Doordat je ontspannen bent  kan de massage en de energie goed zijn werk doen en het zorgt ervoor dat je lekker in je vel weer vertrekt!
DUUR:
60 min
WAT WORDT BEHANDELD:
– achterkant lichaam
– rug / schouders / nek / hoofd
– benen / voeten 
 

       EDELSTEEN MASSAGE

Messenger_5853546539486043744_13955942486752436

Deze massage word gedaan met behulp van edelstenen die afgestemd zijn op jou de chakra’s die op dit moment aandacht nodig hebben. We gaan eerst even rustig zitten en kijken welke steen er op dit moment het beste bij jou past. De energie en de werking die de stenen hebben ondersteunen jou op hun unieke manier bij het proces waar je in zit en werken vaak na de massage nog door.
Door de aanraking van de stenen en mijn handen kun je weer helemaal bij jezelf komen en bewust ervaren wat je lichaam allemaal aangeeft. De massage geeft rust en ruimte zodat je weer verder kan en bewust en onbewust aan de slag gaat met de onderwerpen die spelen
 
DUUR:
60 min
WAT WORDT BEHANDELD:
– achterkant lichaam
– rug / schouders / nek / hoofd
– benen / voeten