Consulten

Wees welkom om van de verschillende mogelijkheden gebruik te maken. Samen kijken we naar wat er naar voren komt en wat er bij je past.
CONSULTEN ZIJN MOGELIJK IN NEDERLANDS, ENGELS EN GEBARENTAAL 

Vlag Nederland      Met de hond naar Engeland      

Ook dove of slechthorende personen die gebarentaal nodig hebben kan ik consulten of coaching bieden!!!
Ik ben zelf gebarentaalvaardig waardoor we gewoon in een 1 op 1 situatie kunnen werken, ZONDER TOLK!  Voordeel hiervan is dat je in alle privacy over onderwerpen kunt praten en er gewoon kan gebeuren wat er mag gebeuren!  
PERSOONLIJK CONSULT:

Dit kan op locatie in de praktijk. Het fijne hiervan is het persoonlijke contact en de 1 op 1 situatie waarin je in alle privacy in kan gaan op wat er voor jou op dat moment belangrijk is. 

SKYPE/ VIDEOCONSULT:

Via de computer kunnen we elkaar zien en met elkaar praten. Voordelen van een Skype consult zijn dat je de deur niet uit hoeft en je toch een volwaardig consult krijgt. Een Skype consult is geschikt voor alles waar je bij gebruik van wil maken behalve de massages. Video-bellen via whattsapp kan ook! Dan werken we gewoon lekker met onze mobiel! 

Het installeren van Skype is eenvoudig, kost weinig tijd en is GRATIS. Je hebt wel een computer nodig met webcam en een microfoon. Ga voor het installeren naar de volgende link: www.skype.com/intl/nl/features/allfeatures/video-call

COACHINGS TRAJECT:

Er zijn verschillende mogelijkheden voor een korter of langer traject. We gaan samen aan de slag en kijken wat voor jou het beste is. Door een aantal afspraken achter elkaar kun je meer je eigen proces en vooruitgang in de gaten houden. Je kunt ook zien wat er allemaal gebeurd en welke stappen je maakt door bewust naar bepaalde gebieden te kijken. Dit kan persoonlijk of via Skype.  Alle mogelijkheden zijn er!

E-MAIL CONSULT EN COACHING:

Stel je vragen gewoon via de email! Prettig, makkelijk en snel! Je stelt maximnaal 3 vragen per mail. Je ontvangt dan een uitgebreide mail met tips / informatie en alles wat is doorgekomen over jou vraag teruggestuurd. Ook een  langer traject en coaching via de email is mogelijk!

 

Ik zie of spreek je graag binnenkort!

Kijk hier voor de verschillende tarieven van de consulten.