Innerlijk kind sessie

Afbeeldingsresultaat voor innerlijk kind

Heb jij dat ook? Dat je het leven soms zo serieus neemt? (misschien een beetje TE? 🙂 )  Dat de dagen je voorbij vliegen? Alle verantwoordelijkheden zwaar op je schouders rusten? Alles wat moet en verwacht word? Komt het wel eens op je af? Wil je je vrolijker voelen en makkelijker en bewust je dag beleven???

Neem dan tijdens deze sessie tijd voor jezelf EN het speelse / vrolijke / onschuldige / onbevangen kind wat in je zit! Ja, echt die zit in iedereen, het is alleen soms zoeken naar de connectie en wat het kind in jou  je te vertellen heeft.

Via een visualisatie / meditatie oefening gaan we op ontdekkingsreis en kijken wat er allemaal naar voren komt voor je. Door bewust contact te maken en te versterken zul je merken dat er ook concreet dingen gaan veranderen. Als je luistert naar je innerlijk kind en je de aanwijzingen volgt zul je zonder moeite de veranderingen kunnen verwezenlijken die je diep in je hart graag wilt!

Heb je een speciale vraag of probleem die je wilt ophelderen? Dat is tijdens deze sessie ook geen probleem! Die nemen we gewoon mee op onze avonturenreis!

We zien je graag snel!

Afbeeldingsresultaat voor innerlijk kind