Lizzy Luisterbig en haar vriendjes

Hoi!

Ik ben Lizzy en ik kan heeeeel goed luisteren 🙂

Ik praat niet veel en kan heel goed een geheimpje bewaren.

Als er iets is en je bent een beetje verdrietig of boos kun je altijd bij mij terecht Je mag me alles vertellen. Ook over vrolijke en leuke dingen.

Soms ben ik wel een beetje nieuwsgierig en vraag ik je iets over wat je vertelt, dan begrijp ik je beter.  Ik pak soms ook wel eens een kaartje of maak een tekeningetje erbij zodat we elkaar goed begrijpen. Dat is niet erg toch? Het blijft altijd een verhaaltje tussen ons! Niemand komt het verder te weten!

Droom jij veel en heb jij veel fantasie? Zit je overdag ook op school wel eens aan leuke dingen te denken en te dagdromen en vind de meester of juf dat eigenlijk niet zo leuk? Of misschien is er wel iets wat papa of mama niet zo leuk vinden en wil je me daar eens over vertellen…Hihi … Dan kunnen wij denk ik hele goede vriendjes worden! Ik heb dat ook allemaal namelijk 😉

Misschien kan ik je dan wel helpen zodat dat allemaal niet zo moeilijk meer is en het wat minder druk is voor jou.

Maar ook mijn vriendjes zijn er soms: Karel Kikker , Appie Aap en Betsie Beer! Zij vinden het vooral gezellig om lekker te knuffelen en samen tot rust te komen maar kunnen ook goed luisteren, net als ik!

Kom je snel langs om gezellig te ontspannen en kletsen?