Over Jhealing

Mijn naam is Jessica, 
Ik begeleid zwangere vrouwen en kinderen door coaching, massages / energetische behandelingen en voedingsadviezen.  Wil je meer inzicht in jouw eigen situatie? Samen kijken we naar de spiegels in jouw wereld en naar je mindset met oefeningen of een tarot-legging. Wil je genieten en opladen tijdens een energetische-behandeling of een holistische massage en zelf kunnen voelen en ervaren welke signalen je lichaam je geeft? Door het zelf leren en toepassen van massage merk je dat door lichamelijk contact en aandacht de band met je kind / geliefde versterkt. Wil je je fit en energiek voelen? Meer weten over gezonde voeding en kijken naar wat je systeem precies nodig heeft? Samen gaan we aan de slag en kun je je lichaam precies geven wat er nodig is om je lekker in je vel te voelen en optimaal te functioneren. 

Als doula ben ik er voor je tijdens de zwangerschap EN bevalling en ben een constante factor waar je tegenaan kunt “leunen” voor informatie en praktische tips en oefeningen die je kunnen helpen ontspannen en vol vertrouwen en deze mooie periode te beleven. Jouw persoonlijke, zachte en krachtige steun in de rug. Lees hier meer… 

Ik wil dat je jou unieke zelf iedere dag kunt versterken en laten zien. Mijn missie en passie is om jou te laten zien hoe krachtig en energiek je zelf al bent!  Samen gaan we op weg naar jou eigen kern en kracht. We kijken naar wat op dit moment voor jou belangrijk is en  waar jou behoeften liggen. We ruimen letterlijk en figuurlijk de blokkades op die je in de weg staan om je eigen ritme te volgen. Je hebt de antwoorden vaak zelf al, ik help je ze te ontdekken en duidelijk te krijgen. Door mijn uitgebreide talenkennis is communicatie voor doven en slechthorenden zonder tolk ook geen probleem! ( Ik ben gebarentaal vaardig in NMG en NGT ) 

De verschillende consulten en workshops kunnen los van elkaar gedaan worden maar kunnen ook in een traject waarin we intensief samenwerken en je meer zicht hebt op de stappen die je maakt. Hoe werkt dat? Via een intake formulier kijken we naar wat het beste bij jou past en waar jij op dit moment behoefte aan hebt. We kiezen samen de manier die voor jou het meest geschikt is. 

De onderdelen die daarin naar voren kunnen komen zijn:

       Coaching                                Energetische  behandeling            Massage    
  (Familie)  opstellingen                      Voeding / Gezondheid                   Tarot    
Kleur / Chakra / Aura                       Intuitieve ontwikkeling            Trauma  / Angst    

 Ik weet eigenlijk al vanaf mijn jeugd dat er meer is tussen hemel en aarde. Alles wat ik mee heb gemaakt, wat ik geleerd heb en elke dag nog leer zorgt ervoor dat ik dit wil delen met anderen. Ik wil je iets waardevols mee geven en je eigen kracht laten ervaren zodat je zelf aan de slag kunt.

Iedereen heeft een unieke kracht in zich die je altijd mag laten zien.  We kunnen onze eigen kracht ontdekken en die gebruiken om de mooiste, beste en leukste dingen in ons leven te creëren.
We kunnen leren van situaties en mensen om ons heen en sterker worden van onze ervaringen.
    Door zelf verder te leren en ontwikkelen helpen we anderen dit ook te doen!
 
 
“IK LEID JE DOOR KLEURRIJKE ENERGIE EN EEN MOOI GEBAAR OP EEN NATUURLIJKE MANIER NAAR JE EIGEN KRACHT”
Ik hoop je snel te zien en spreken!
Lieve groetjes
Jessica