Rite van de baarmoeder / Rite of the womb

 

Er is een lijn van vrouwen die zichzelf hebben bevrijd.
Deze vrouwenlijn wil dat wij ons het volgende herinneren:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

De 13de Rite is een geschenk aan jezelf. Door de energie van de inwijding, die zowel een heling als een zegening is, wordt jouw vrouwelijke kracht gereactiveerd. De collectieve vrouwelijke energie is eeuwenlang ontkent, onderdrukt en misbruikt. Als vrouw draag je bewust of onbewust de pijn en het verdriet van je moeder en grootmoeder(s) of verwondingen uit een ver verleden. Of je hebt een kwetsuur opgelopen, waardoor je vrouwelijke kracht voor een groot deel verloren is gegaan.
Nu is het moment aangebroken dat jij je weer mag herinneren wie je werkelijk bent: Boordevol power en dus ook zacht, liefdevol en wijs.
Dit geldt voor alle vrouwen.

De vrouwenspirit herinnert ons aan deze eenvoudige en essentiële waarheid:

De baarmoeder is geen plek om angst en pijn in te bewaren;
De baarmoeder is een plek van creatie en geboorte van leven.

Deze vrouwenlijn heeft ons via hun wijsheid het geschenk gegeven van de 13de rite van de Munay-Ki: de Rite van de Baarmoeder. Deze rite van de Munay Ki staat volledig los van andere Munay Ki initiaties en kan dus geheel los daarvan ontvangen worden. Het getal 13, staat voor de 13 manen. Vrouwen die de rite ontvangen hebben kunnen de rite weer doorgeven.

Gedurende deze ceremonie ontvang je de Rite van de Baarmoeder.  Vrouwen zonder baarmoeder kunnen de Rite uiteraard ook ontvangen. Voor elke vrouw is deze ceremonie van waarde. Voor ontvangst van de Rite wordt er door iedereen vooraf persoonlijk (huis)werk verricht en krijg je meer informatie om je voor te bereiden.

In een cirkel maak je eerst op een natuurlijke manier contact met datgene wat je wilt loslaten. Nadat er weer creatie-ruimte is ontstaan maak je contact met datgene wat je wilt manifesteren. Hierna wordt de Rite overgedragen en afgerond door de Womb Keeper. De Rite is een energieoverdracht via de womb keeper naar jou. Het ritueel heelt je en laat je herboren worden in schoonheid, kracht en waardigheid van het vrouw zijn.

Laten we onze baarmoeder helen. Laten we de baarmoeders van onze moeders, zussen en dochters helen. We zijn verbonden en kunnen elkaar helpen helen. Wist je ook dat jij al in de buik van je oma een begin was en via je moeder ter wereld gekomen bent?

Deze inwijdingen worden individueel of in een groep van maximaal 13 vrouwen doorgegeven en kan zowel prenataal als post nataal (eventueel meerdere keren) gedaan worden wanneer jij daar zelf behoefte aan hebt.

Vragen of meer informatie? Laat het me weten!