Ervaringen / Reacties

ANONIEM

Ik vond het een hele fijne ervaring vanmiddag en ik voel mij lekkerder in mijn vel. Ik mail even omdat ik heel blij ben met de slaaptips voor mijn zoontje die ik heb gekregen. Ik heb hem net naar bed gebracht en de tips toegepast en het is ongelooflijk maar hij werd direct rustig en meteen ontspannen. Hij slaapt nu heerlijk. Ik wist niet wat mij overkwam!

Bedankt en ik kom zeker een keer terug!

LINDA
 Ik had een aantal jaar geleden een aantal reiki behandelingen gehad. Ik vond het heel bijzonder dat ik op de “plaatsen op mijn lichaam” waar ik het “nodig” had heel duidelijk warmte en een soort druk voelde. Bij de behandelingen die Jessica gaf, ervaarde ik dit heel duidelijk. Als je lichamelijk ergens last hebt/krijgt dan heeft dat vaak te maken met dingen die je bezig houden. Dit kan in de vorm van bijvoorbeeld stress of  zorgen zijn. Jessica benoemde ook mijn zwakke lichamelijke plekken bij stress. Het is altijd goed je daarvan bewust te zijn. Je krijgt deze signalen niet voor niets.
De reiki behandeling en de kaarten gaven me zowel het gevoel als inzicht. Een mooie combinatie! Daarnaast krijg je ook tips mee die me helpen. Ik ben best een druk  persoontje in de zin van snel praten, heel veel nadenken en heel veel willen doen. Jessica wees me op mijn ademhaling. Een goede  tip is om vanuit mijn onderbuik te ademen. Dit geeft gelijk een enorm rust/ontspanningsmoment en dat heb ik ook zo ervaren. Ik heb ervaren door bewust te worden van je eigen gedrag en gedachten je jezelf veel meer rust kunt geven op het moment dat je dat nodig hebt.
Een van de belangrijkste dingen waar ik inzicht in heb gekregen is dat elke situatie anders is en je het nooit ergens mee kunt vergelijken ook al lijkt het op een eerdere soortgelijke situatie. Benader alles als “nieuw”, ervaar hetgeen wat je als niet prettig ervaart als leerproces en bedenk hoe een nieuwe situatie er in positieve zin uit kan zien.
Pas als je dat toelaat, ontstaan er nieuwe kansen/mogelijkheden. Alles wat je triggert, zegt heel veel over  jezelf waarom vind je dat juist geweldig of erger je er juist ontzettend aan. Het is heel mooi om daar over na te denken en dan te realiseren dat je misschien juist wel iets daarvan zou willen hebben hoe gek dat ook klinkt. Ik ben bijvoorbeeld perfectionistisch en ben allergisch voor mensen die laks zijn,  maar wat geeft het me toch een rust om te ervaren dat goed goed genoeg is en het helemaal niet erg is een keer een foutje te maken. De rode draad bij mij is accepteren en los laten. Ik ben er klaar voor 🙂 en Jessica heeft me hier bij geholpen. Bedankt Jessica. 
 
MANDY
Ik wil je nog even bedanken voor de fijne reiki behandeling.
Toen ik bij je kwam met mijn overgangs klachten slikte ik allerlei tabletjes hiervoor.
Tijdens de reiki behandeling gaf je mij als advies om wat dieper en bewuster te ademen.
Ik trek me nu dagelijks 15 tot 20 minuutjes terug om eens bewust op mijn adem te letten en dit werkt heel goed, sindsdien hoef ik geen tabletten meer in te nemen.
 
 NA EEN HOLISTISCHE MASSAGE / BEHANDELING:
 
“Jessica gives her positieve energy to the sessions. There is a very good balance between really treating problem areas and feeling relaxed afterwards with a good energy-flow.”
 
“Heerlijke behandeling! Een ontspanningsmassage voor het hele lichaam. Heb er van genoten”
 
” Laat jezelf trakteren door de massage van Jessica. Meer rust en ontspanning in je systeem. Aanrader! “
 
” Dank je wel! Ik voel me lichamelijk en geestelijk een stuk beter!
 
” Prettige sfeer en de massage was echt fijn ontspannend. Had snel vertrouwen om me daaraan over te kunnen geven. In de yurt maakt het bijzonder.”
 
”  Uitstekend en zeer rustgevend “
 
” In 1 woord Genieten “
” Hele lieve vrouw, heel zorgzaam en behulpzaam. Echt een aanrader voor mensen met een (te) druk leven die weer met beide voeten op de grond willen komen te staan ” 
“Je lichaam is gereset en geactiveerd, ik ervaar veel minder onrust”