Vrouwencirkels en activiteiten

DEZE CIRKELS WORDEN REGELMATIG GEPLAND. KIJK VOOR DATA IN DE AGENDA. KOMT EEN DATUM JE NIET UIT NEEM DAN EVEN CONTACT OP DAN KIJKEN WE WAT WE VOOR JOU KUNNEN PLANNEN
 
 
VROUWEN POWER CIRKEL
 
Van oudsher komen vrouwen bijeen in cirkels om te vieren en stil te staan bij bepaalde belangrijke gebeurtenissen. Ze verbinden en versterken op deze manier hun kracht en energie door uit te wisselen en ervaringen te delen. Speciaal voor powervrouwen en mama’s  is er een serie van 7 lessen met verschillende thema’s waarin je even alles kan loslaten en terug te komen bij jezelf. Door in een groep bezig te zijn met meditatie, loslaten, creëren en delen in een speciaal ritueel merk je dat je weer even rust ervaart en aandacht kan schenken aan jezelf en wat jij eigenlijk wilt. Deze momenten kun je in een serie achter elkaar mee doen of een thema kiezen wat jou aanspreekt. 
 
1  IK VERTROUW 
2 IK BEN CREATIEF 
3 IK BEN KRACHTIG 
4 IK BEN LIEFDE 
5 IK LAAT MEZELF ZIEN 
6 IK BEN BEWUST 
7 IK BESTA 
 
VROUWEN DRUM CIRKEL
 
 
                   
 
 
 
 
 
 Hou je van muziek en drummen? Ben je nieuwsgierig naar wat een drum voor je kan betekenen? Heb je een eigen drum en wil je graag eens in een groep drummen en zo de trillingen en intentie van de drum zijn / haar werk laten doen? meld je aan! 
Van oudsher worden deze cirkels gehouden. De kracht van een groep vrouwen die bij elkaar komen is heel sterk en door het gebruik van de drums word je even meegevoerd op de klanken en kom je even dichtbij jezelf. 
Je hoeft geen ervaring te hebben. Er zijn een aantal leendrums aanwezig dus als je zelf geen drum hebt geef het even aan, dan reserveer ik er een voor je. 
   
      MAMA-THEE          
 
 Gerelateerde afbeelding
 
Een heerlijk moment om leuke dingen te Doen en te Delen onder het genot van een kopje thee! ( of koffie natuurlijk als je dat wil )  We komen gewoon bij elkaar om iets gezamenlijks te doen of ervaren en te delen waar we ook maar over willen praten. Heerlijk even ontspannen met mama’s onder elkaar! 
 
                  VOOR EEN GEZELLIGE AVOND THUIS!   

In een groepje van max. 6  personen in je eigen omgeving kennismaken en genieten van een gezellige avond:

 

      EEN HEERLIJK  ZEN / VERWENMOMENT!

 
We beginnen met een korte kaartlegging voor iedereen en een boodschap voor dat moment. Daarna gaan we lekker ons gezicht verzorgen met onder andere een masker en heerlijke crèmes! Natuurlijke producten op basis van Aloë Vera. Een gezellige en  heerlijke relaxmiddag of avond!!! ( Na afloop kun je de producten die we gebruiken ook aanschaffen voor jezelf thuis, je eigen spa! )
 
WORKSHOP MANDALA / INTUITIEF TEKENEN 
 

 
Onder begeleiding tekenen van mandala’s Met een klein groepje op een gezellige en leuke manier samen ontdekken hoe ze in elkaar steken. Maak er zelf een die op dat moment bij je past! Op het einde van de workshop mag je uiteraard het resultaat mee naar huis nemen!
 
 
TAROT
 
 
Deze workshop leert je meer over de kaarten, hun betekenis en hoe ze werken. We gaan oefenen en we gaan gelijk ervaren hoe het is om ermee aan de slag te zijn. De kaartendecks die we gebruiken zijn de Mme Le Normand en / of orakelkaarten zoals engelen of elfen kaarten. Leuk voor iedereen!